Register     
Login
 

 Fodi Discussion Board
Total Messages: 122
Member register payment
Posted by Sylestern
Posted Date: 1/25/2018 1:47:37 PM
Admin saya sudah mendaftar sebagai ahli satu tahun
Tolong check email admin
Username sylestern

FODI : YES, THANKS FOR JOINING OUR MEMBERSHIP! YOUR ACCOUNT NOW IS READY FOR YOU TO LOGIN! ENJOY THE JOURNEY WITH US AND GOOD LUCK! (-:



Register
Posted by Klaus
Posted Date: 1/18/2018 7:19:13 PM
Mcm mana nak register jadi member?

FODI :  Sila baca 3 langkah mudah kat sini 
http://www.fodi.com.my/default.asp?page=how_to_join 



opps..
Posted by zxc6777
Posted Date: 11/8/2017 11:26:40 AM
sorry..salah post.

FODI : ZXC6777 SENGAJA... HAHA...



Confius
Posted by dealova
Posted Date: 10/17/2017 12:02:58 AM
    [SIZE=3]nak cuba HUNT memang sikit numb, tapi I kena ingat ada 7 operator, nak cuba Monthly Predict, banyak numb lah...so..give me please! Fodi guide..[/SIZE]

FODI : HUNT CUBA MKT JE TENGOK... BOLEH?



Hunt prediction
Posted by Busman
Posted Date: 8/17/2017 10:54:55 PM
Hi Admin.Bagaimana kita nak mengetahui rumah untuk Hunt prediction.Adakah kita melihat dari top 3 ataupun termasok special dan con sekali.Adakah kita masih melihat dari tarikh dan rumah dan lama tak podium.Saya tak dapat post melalui email dah cuba berkali2 tak dapat juga.TQ

FODI : Hi busman, mungkin cuba check kat 4d2u.com nombor tu dah lama tak podium kat rumah mana dan boleh cuba rumah tu? Good luck ya!



Total Messages: 122


.: Fodi Live Chat :.
Online Members

Powered By Webnuff.com











Click To Choose Your Lucky Number ->

  • MAGNUM

  • DAMACAI

  • TOTO

  • SINGAPORE

  • SABAH

  • SCS

  • STC
 
 
Home     |   Profile     |   Contact Us     |   Site Map All rights reserved © 2018 by Fodi (IP0373049-H)