Register     
Login
 

 Fodi Discussion Board
Total Messages: 120
opps..
Posted by zxc6777
Posted Date: 11/8/2017 11:26:40 AM
sorry..salah post.

FODI : ZXC6777 SENGAJA... HAHA...



Confius
Posted by dealova
Posted Date: 10/17/2017 12:02:58 AM
    [SIZE=3]nak cuba HUNT memang sikit numb, tapi I kena ingat ada 7 operator, nak cuba Monthly Predict, banyak numb lah...so..give me please! Fodi guide..[/SIZE]

FODI : HUNT CUBA MKT JE TENGOK... BOLEH?



Hunt prediction
Posted by Busman
Posted Date: 8/17/2017 10:54:55 PM
Hi Admin.Bagaimana kita nak mengetahui rumah untuk Hunt prediction.Adakah kita melihat dari top 3 ataupun termasok special dan con sekali.Adakah kita masih melihat dari tarikh dan rumah dan lama tak podium.Saya tak dapat post melalui email dah cuba berkali2 tak dapat juga.TQ

FODI : Hi busman, mungkin cuba check kat 4d2u.com nombor tu dah lama tak podium kat rumah mana dan boleh cuba rumah tu? Good luck ya!



Mbox
Posted by elvyeva
Posted Date: 4/25/2017 10:44:11 PM
What best nos will strike? :)

FODI : NORMALLY ABCD SET OF NUMBERS... GOOD LUCK!



Test
Posted by elvyeva
Posted Date: 4/25/2017 8:45:31 PM
Testing. Macam Mana pilih number thanks

FODI : SEND EMAIL AND KE ADMIN@FODI.COM.MY . KAMI AKAN HANTAR FODI GUIDE KEPADA ANDA.. OK? (-:



Total Messages: 120


.: Fodi Live Chat :.
Online Members

Powered By Webnuff.com











Click To Choose Your Lucky Number ->

  • MAGNUM

  • DAMACAI

  • TOTO

  • SINGAPORE

  • SABAH

  • SCS

  • STC
 
 
Home     |   Profile     |   Contact Us     |   Site Map All rights reserved © 2017 by Fodi (IP0373049-H)