Fodi - Everyone Can Strike
  New Posts New Posts RSS Feed - SEP 2016 FODI SABAH MONTHLY PREDICTION GUIDE
  Forum Search   Register Register  Login Login

SEP 2016 FODI SABAH MONTHLY PREDICTION GUIDE

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
fodi sabah View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 08 Jan 2015
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 128
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi sabah Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SEP 2016 FODI SABAH MONTHLY PREDICTION GUIDE
    Posted: 07 Sep 2016 at 12:28am
September 2016
- Latest Monthly's iplay Prediction -
ABCD
0678
1479
0248
4568
2467
AABC
2388
2258
4489
1129
7889
2477
1277
0117
1223
0688
AABB
0066
2255
0011
3377
2244
AAAB
3666
1555
3334
7999
5556
6777
2444
3777
1116
0555

ANNOUNCEMENT:
1. FODI SABAH ADMIN WILL BE HERE TO DISCUSS WITH SABAH FAN FOR MONTH OF SEP 2016 TO TRY TO CHOOSE THE RIGHT SABAH PREDICTION TO PLAY.
2. ADMIN WILL BE REPLYING YOUR ENQUIRY HERE EVERY TUE, FRI AND SAT AROUND 9PM - 10.00PM
3. IF THERE'S SPECIAL DRAW, ADMIN WILL BE HERE TO REPLY AND DISCUSS YOUR ENQUIRY ON MON AROUND SAME TIME.

NOTE : TOGETHER WE CHOOSE THE RIGHT FODI SABAH PREDICTION TO PLAY FOR THIS MONTH OF SEP 2016.
ALL ENQUIRY, POST, REPLY AND DISCUSSION ARE MOST WELCOMED!
ALL THE BEST OF LUCK. Wink


Edited by fodi sabah - 07 Sep 2016 at 12:29am
                    
Back to Top
fodi sabah View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 08 Jan 2015
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 128
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi sabah Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Sep 2016 at 12:48am
1. 03.09.2016 RESULT : NO STRIKE
04.09.2016 RESULT : IPLAY 1277 STRIKE CS.

2. NEXT DRAW (07.09.2016) : CAN TRY ABCD, AABB OR AAAB TYPE. AABB AND AAAB TYPE IS HARDER TO STRIKE. 

NOTE : 1277 CAN BE ELIMINATED FROM THIS MONTH PREDICTION LIST BECAUSE ALREADY STRIKE ONCE!
Back to Top
fodi sabah View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 08 Jan 2015
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 128
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi sabah Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Sep 2016 at 8:57pm
1. 07.09.2016 RESULT : NO STRIKE

2. NEXT DRAW (10.09.2016) : CAN TRY ABCD, AABB OR AAAB TYPE. AABB AND AAAB TYPE IS HARDER TO STRIKE. 

NOTE : 1277 CAN BE ELIMINATED FROM THIS MONTH PREDICTION LIST BECAUSE ALREADY STRIKE ONCE!
Back to Top
Busman View Drop Down
Fodiweekly Member
Fodiweekly Member


Joined: 29 Apr 2016
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 55
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Busman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sep 2016 at 3:52pm
Hi fodi. Sabah prediction ada no 0678 monthly weekly pun ada 0678 tapi dalam perdic weekly+monthly tak ada nombor tu. Kenapa fodi. Adakah no. tu fresh atau baru podium Tq
Back to Top
Busman View Drop Down
Fodiweekly Member
Fodiweekly Member


Joined: 29 Apr 2016
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 55
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Busman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sep 2016 at 4:08pm
Hi fodi. Sebenarnya fodi belum jawapan saya bertarikh 6.9.2016.OK sekali lagi ya.Pilih 2 nombor Dari 10 weekly prediction. Pilih 2 yg tbaik.supaya dpt save duit. Adakah mengunakan monitor history result yg dah lepas? TQ fodi
Back to Top
fodi guide View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 01 Sep 2014
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 162
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi guide Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sep 2016 at 8:18pm
Originally posted by Busman Busman wrote:

Hi fodi. Sabah prediction ada no 0678 monthly weekly pun ada 0678 tapi dalam perdic weekly+monthly tak ada nombor tu. Kenapa fodi. Adakah no. tu fresh atau baru podium Tq

Kesilapan teknikal computer.. sepatutnya ada dalam monthly + weekly... aiks...
Back to Top
fodi guide View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 01 Sep 2014
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 162
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi guide Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Sep 2016 at 8:20pm
Originally posted by Busman Busman wrote:

Hi fodi. Sebenarnya fodi belum jawapan saya bertarikh 6.9.2016.OK sekali lagi ya.Pilih 2 nombor Dari 10 weekly prediction. Pilih 2 yg tbaik.supaya dpt save duit. Adakah mengunakan monitor history result yg dah lepas? TQ fodi

Sorry busman, boleh ulang soalan anda? kan fodi dah jawab semua soalan anda? 
Sorry ya.. admin asyik jawab soalan semua.. sepatutnya dah jawab soalan anda kan? kan? (-:
Back to Top
Busman View Drop Down
Fodiweekly Member
Fodiweekly Member


Joined: 29 Apr 2016
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 55
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Busman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sep 2016 at 10:35am
Dalam weekly ada 10 nombor prediction. di senaraikan. Saya nak tahu nombor mana kah percentage di ramalkan naik. Bagi saya saya suka yg paling atas sekali di belah tengah nombor yg ke 4 dan bawah sekali yg me 8 itu saya memilih secara rambang jak. Ada perlu kita perlu melihat rekod nomnbor yg dah lama tak keluar atau dari rekod history. Main 2 nombor jimat kos fodi. Sy harap fodi faham maksud saya.
Back to Top
Busman View Drop Down
Fodiweekly Member
Fodiweekly Member


Joined: 29 Apr 2016
Location: Malaysia
Status: Offline
Points: 55
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Busman Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Sep 2016 at 12:38pm
Pembetulan.Adakah kitak melihat nombor....Fodi saya dah lama main magnum & Toto sejak main tulis.Sy mula main tahun 1981 dah hampir 35,tahun tak pernah kena top 3.Sejak saya join fodi tak sampai sebulan saya kena Damacai straight dlm prediction hunt no 2389.Terima kasih fodi. Bagi saya prediction yang Danger sentiasa ada tapi rumah nak di target tu tak ketahui. Harap fodi dapat memberi penjelasan yg tepat pada. Tq so much fodi agar satu hari dapat meramal nombor yg untuk hadiah special Rm180 kalau dapat top 3 cantik lagi. Special tu tak cukup memuaskan. Thank you
Back to Top
fodi sabah View Drop Down
Fodi Team
Fodi Team


Joined: 08 Jan 2015
Location: Singapore
Status: Offline
Points: 128
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fodi sabah Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Sep 2016 at 10:04pm
Originally posted by Busman Busman wrote:

Dalam weekly ada 10 nombor prediction. di senaraikan. Saya nak tahu nombor mana kah percentage di ramalkan naik. Bagi saya saya suka yg paling atas sekali di belah tengah nombor yg ke 4 dan bawah sekali yg me 8 itu saya memilih secara rambang jak. Ada perlu kita perlu melihat rekod nomnbor yg dah lama tak keluar atau dari rekod history. Main 2 nombor jimat kos fodi. Sy harap fodi faham maksud saya.

Busman, sebagai permulaan mungkin ada boleh cuba lihat nombor yang dah lama tak kena top3 kalau nak kena top3. Sebagai contoh, ada 10 weekly abcd untuk sabah rabu ini, cuba lihat rekod history setiap box tersebut. Boleh cuba box yang dah lama tak kena top3...

Untuk straight... 10 weekly box tersebut juga boleh guna sebagai straight prediction. lihat rekod setiap straight tersebut...pilih yang dah lama tak kena top3 kalau anda cuba kena top3.

Semoga tuah bersama anda! (-:
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down


Copyright ©2011-2019 Webnuff.com

This page was generated in 0.656 seconds.


Cookies and JavaScript must be enabled on your web browser in order to use this forum


Copyright ©2011-2019 Fodi.com.my

This page was generated in 0.656 seconds.